Buttonproducten

We hebben nu onze eigen buttonmachines en alle buttonproducten worden nu door onszelf gemaakt en gedrukt. Hierdoor hebben wij een korte levertijd en kunnen wij de producten goedkoper leveren.

We hebben een grote collectie ontwerpen online staan en daar komt steeds meer bij. Hou de site dan ook in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwerpen. Ook een eigen ontwerp is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Natuurlijk wordt het watermerk met onze naam uit de afbeelding gehaald voor het drukken.

De volgende producten kunnen met al onze ontwerpen gemaakt worden:

* Flatbacks (25 mm) €0,45
* Zippers (25 mm) €1,00

* Magneetjes (32 mm) €0,60
* Sleutelhangers (32 mm) €1,10
* Sleutelhangers met strikje en roosje (32 mm) €1,75
* Buttons (32 mm) €1,00
* Buttons (56 mm) €1,00
* Zakspiegeltjes (56 mm) €1,75

* Flesopener met magneet (56 mm) €1,75

Bij een aantal ontwerpen zijn de flatbacks 25 mm en 32 mm ook als een gespiegeld setje verkrijgbaar.
Prijs voor een setje flatbacks van 25 mm is €0,85 en voor flatbacks van 32 mm €1,10.

Retail informatie:

Ben je een zakelijke klant en wil je onze buttonproducten inkopen, stuur dan een mailtje naar info[at]haarroosjes met jouw bedrijfsgegevens (incl. BTW en KVKnummer) en wij sturen je de retail informatie.

Flatbacks:


Een flatback heeft, zoals de naam al zegt, een platte achterkant. Onze flatbacks hebben een glade metale achterzijde. Deze flatbacks kun je door de vlakke achtergrond makkelijk op iets vast plakken. Onze flatbacks zijn 25 mm en kunnen goed gecombineerd worden met onze handgemaakte haaraccessoires. Je kan dus ook gerust een flatback kiezen en door ons op een haarbandje of -speldjes laten zetten. De flatbacks met naam zijn ook erg leuk te combineren bij onze haaraccessoires met naam.

Zippers:


Zippers zijn een soort van sleutelhangers. De zippers zijn 25 mm en gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een rits. Ideaal dus voor kinderen om hun eigen jas te herkennen. Leuk met een naam of afbeelding naar keuze.

Magneetjes:


Onze magneetjes zijn 32 mm groot en erg leuk voor op een koelkast of white bord. Aan de voorzijde zit de afbeelding naar keuze en aan de achterkant zit het magneetje.

Sleutelhangers:


Wij kunnen ook prachtige sleutelhangers maken. De sleutelhangers zijn 32 mm groot en kunnen met iedere gewenste afbeelding gemaakt worden. De sleutelhangers zijn ook erg leuk met naam te bestellen. De sleutelhangers zijn gemakkelijk aan je sleutelbos te bevestigen.
Tegen een meerprijs kan je de sleutelhangers ook bestellen met een strikje en roosje.

Buttons:


Buttons hebben een speld aan de achterkant waarmee je hem bijvoorbeeld vast kan zetten aan een jas of tas. De buttons zijn 32 of 56 mm groot. Ook handig als SOS-button met naam en telefoonnummer als je op pad gaat met je zoon of dochter. We kunnen ook buttons maken met logo en naam van de medewerker voor bedrijven. Neem hiervoor contact met mij op.

Zakspiegeltjes:


De spiegeltjes die wij drukken hebben een doorsnede van 56 mm en zijn daardoor gemakkelijk mee te nemen in een handtas of broekzak. Ook onze spiegeltjes kunnen gedrukt worden met al onze eigen ontworpen afbeeldingen. Aan de ene kant zit een spiegel aan de andere kant zit de afbeelding en/of tekst. Op de spiegeltjes kunnen ook foto's en namen.
Erg leuk om cadeau te geven, ook als bedankje bij een bruiloft!

Flesopener:

Onze flesopeners hebben een doorsnede van 56 mm en zijn handig in gebruik. Ze hebben een magneet op de achterkant waardoor je hem gemakkelijk op een keukengerei-rekje kan 'plakken' of op de koelkast kan laten hangen. Zo ben je de flesopener nooit kwijt. Het is ook erg leuk om een flesopener cadeau te geven met bijvoorbeeld een leuke tekst of naam.

De buttonproducten worden allemaal gedrukt zodra je je bestelling plaatst (nadat de betaling bij ons binnen is).
Deze liggen niet op voorraad klaar, maar worden speciaal voor jou gemaakt. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.
Bij grote bestellingen kan dit nog wat langer zijn.

Wil je meer weten over de levertijd van jouw bestelling neem dan contact met mij op.

Haarroosjes is van mening dat elk pakje dat verzonden wordt een kadootje moet zijn. Daarom is elke bestelling ook mooi ingepakt.
Maar is jouw bestelling een kadootje voor een ander, klik dan hier voor meer informatie!

iDeal
© 2012 - 2023 Haarroosjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel