Contact

Postadres:
Haarroosjes
T.a.v. Martine Frankes-Tammenga
Euroweg 86
9351 EV Leek

Telefoonnummer:  Telefonisch ben ik niet altijd goed te bereiken. Je kan mij mailen. 

Email: haarroosjes@hotmail.com
Linkruil verzoeken en reclameboodschappen worden niet behandeld.

Bankgegevens
IBAN: NL20 RABO 0300 5958 08 t.n.v. Haarroosjes te Leek
BIC: RABONL2U

Haarroosjes®
KvK nummer: 56115792
BTW nummer: NL002336142B30

 

Op maandag en dinsdag werk ik als leerkracht op een basisschool. Die dagen reageer ik dus minder snel op jouw mailtje. Niet omdat ik je mail niet wil beantwoorden, maar omdat ik dan de aandacht heb voor een klas vol kinderen op school. Als ik dan thuis kom zijn mijn eigen kinderen (en man) degene die de aandacht krijgen. 's Avonds pak ik nog bestellingen in, of puf ik gewoon uit van mijn werkdag. Bestellingen op voorraad worden, zover mogelijk, binnen 48 uur nadat de betaling binnen is, verzonden.

Ik ben telefonisch niet altijd goed te bereiken. Al jouw vragen en opmerkingen zijn via e-mail welkom. Als je toch liever telefonisch contact heeft kan je ons via e-mail een terugbelverzoek sturen. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk op.
Als je belt met een "onbekend" nummer dan neem ik niet op, door de vele reclametelefoontjes naar ons bedrijf laten we dan de telefoon over gaan. Je kan dan het beste ons een e-mail sturen met je vraag of vragen of een terugbelverzoek sturen.

Mocht je toch mij proberen te bellen dan kan je mij bellen tijdens normale uren. Dat hoeven niet persé kantoortijden te zijn, maar ook niet te ver daarbuiten. Op maandag en dinsdag overdag beantwoord ik geen telefoon, dan sta ik voor de klas.

Je kunt het contactformulier invullen of een mail sturen naar haarroosjes[at]hotmail.com

Vernieuwen

Haarroosjes is van mening dat elk pakje dat verzonden wordt een kadootje moet zijn. Daarom is elke bestelling ook mooi ingepakt.
Maar is jouw bestelling een kadootje voor een ander, klik dan hier voor meer informatie!

iDeal
© 2012 - 2023 Haarroosjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel