KWF-actie

Haarroosjes heeft speciaal voor KWF kankerbestrijding een hele lijn aan haaraccessoires gemaakt.

Ik had al langer het idee om haaraccessoires te gaan maken voor een goed doel.
Nadat bij mijn moeder in december 2014 dikkedarmkanker was geconstateerd duurde het dan ook niet lang tot het idee kwam om voor KWF kankerbestrijding een haarspeldje te maken. Inmiddels is mijn moeder op 10 juli 2015 overleden aan de gevolgen van de kanker. We hopen dan ook voor de toekomst dat het KWF mee kan werken aan een betere behandeling voor mensen met alle soorten kanker.
Onze KWF-actie is inmiddels is dat uitgegroeid tot een hele lijn aan haaraccessoires eind juli 2015 is er een tweede lijn bijgekomen, in het donkerblauw!

Het KWF doet onderzoek naar verschillende soorten kanker en werkt mee aan de verbetering van de behandelingen. 1 op de 3 mensen krijgt kanker, iedereen krijgt er dus mee te maken.

Mijn moeder was nauw betrokken bij Haarroosjes. Zij was degene die de gehaakte producten allemaal haakte, samen naaiden wij graag, ze ging mee naar markten en samen met mijn vader hielp ze regelmatig mee met de andere producten van Haarroosjes.

De gehele winst van deze haaraccessoires gaat naar het KWF.

 

Sorteer op

Haarroosjes is van mening dat elk pakje dat verzonden wordt een kadootje moet zijn. Daarom is elke bestelling ook mooi ingepakt.
Maar is jouw bestelling een kadootje voor een ander, klik dan hier voor meer informatie!

iDeal
© 2012 - 2023 Haarroosjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel